De pen van Miek Boom

Bij deze mijn verontschuldigingen dat het zolang geduurd heeft.

Ik ben niet zo verslaafd aan mijn computer dat ik dagelijks op de site van vitamine C zit en had dus niet meegekregen dat ik de pen kreeg van Beppie (waarvoor mijn dank). Gelukkig dat Marleen mij er op attent maakte en nog bleef het niet hangen (sorry, denk dat mijn hoofd te vol zit).

Maar nu ben ik zover dat ik iets ga schrijven.

Na een periode van geen fut hebben om te kunnen en komen zingen, ben ik er gelukkig weer. Ben zo blij dat ik een aantal jaren geleden besloten heb om bij jullie gezellige clubje te komen. En nu ben ik super trots op Remco dat ook hij bij onze club is gekomen.
Allereerst wil ik jullie allemaal bedanken voor het luisterende oor, waarom ik besloten heb om mijn eigen naam (gekregen van mijn ouders) weer terug te willen. Er zijn al vele mensen die mij ook werkelijk zo zijn gaan noemen. Er zijn er natuurlijk ook nog die hier moeite mee hebben en ik moet zeggen dat ik zelf ook erg moet wennen. Komt allemaal goed. Nu over naar ONS KOOR.
Ondertussen hebben we een gezellig optreden gehad bij serviceflat Molenwijck. Na een dramatische generale repetitie, hebben we daar een heel goed optreden verzorgd. De bewoners hebben genoten en daardoor wijzelf ook.
Afgelopen zondag zijn we naar Nuenen geweest voor een optreden. Na wederom een dramatische generale, ging het ook hier weer super. De aanwezige gasten en wijzelf ook hier weer tevreden. Eigenlijk mogen we best trots op onszelf zijn dat we geen boeken meer hoeven te gebruiken. Dat oogt inderdaad veel professioneler.
Afgelopen donderdagavond de algemene ledenvergadering gehad. Wat heeft het bestuur afgelopen jaar weer goed werk verricht. Bedankt daarvoor.
Met de kleine contributieverhoging en verhoging van de koffiekaart gingen de aanwezige leden akkoord. Daardoor krijgen we financieel toch weer wat meer ruimte.
Ik hoop dat ik op deze manier heb bijgedragen aan de traditie om de pen door te geven.
Ik geef dan ook graag nu de pen door aan Servia.
Allemaal bedankt voor de gezelligheid Mieke