De pen van Rianne de Bont

Erica de Leijer had al enkele keren gevraagd of Vitamine C niks voor mij was.
Jaren later in februari 2019 toch maar eens een keer gaan luisteren bij een optreden bij de Zandley in Drunen. Ik was meteen verkocht. Na 2 repetities ben ik meteen lid geworden. Een goeie maand later is mijn vriendin, Maria Ligtenberg, erbij gekomen.
Dat jaar zijn we ook naar Grave en Oirschot geweest, en in Oirschot besloot ons Peter om ook bij Vitamine C te komen, heb ik gelukkig ook een familielid bij het koor…haha

Ik denk dat ik er een jaar bij zat toen ze kwamen vragen of ik in het bestuur wilde komen. Daar moest ik toch wel even over nadenken want ik werk nog en Erik en ik hebben samen een bedrijfje waar ik ook het nodige voor doe. Het is af en toe best druk maar ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik in het bestuur ben gegaan.

Vrij snel nadat ik in het bestuur zat kwam corona, dus het was een vrij rustige tijd om er in te komen. Dat was van de ene kant fijn maar eigenlijk toch te rustig, ik miste het enorm. Gelukkig kunnen we nu weer uit volle borst zingen. Ik kijk er elke week naar uit en ook de optredens vind ik gaaf om te doen. Nu zijn we net begonnen met Bohemian Rhapsody van Queen… één van mijn favoriete bands en nummer. Ik weet zeker dat dit ons gaat lukken.
Ook de derde helft is altijd gezellig en ik baal als ik de volgende dag moet werken. Ik probeer ook altijd dat ik vrijdags vrij ben.

Lieve groetjes,

Rianne de Bont

Ik geef de pen door aan ……Rianne Wijtvliet